View Single Post
  #2 (permalink)  
Old 05-29-2017, 09:27 PM
trinton's Avatar
trinton trinton is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 1,542
trinton has a little shameless behaviour in the past
Default

The method that makes the most sense is the hourly method. Case law is in this method's favour.

There are a total of 8760 hours a year
You will need 3504 hours to have 40%

Wednesdays
==========
assuming you have kids from 3PM until 9AM next day) you have them for 18 hours. 18 hours * 50 weeks in a year (there are 52 weeks a year but you can't double dip on your summer weeks. You should also take our any Wednesdays that she would have her ). = 900 hours

Every other weekend
==============
asssuming you have from 3pm until sunday 7PM) 52 hours x 26 weeks = 1352 hours. if any weekends fall on your summer access then you should subtract that as well.

Summer
======
2 weeks = 7 days x 24 hours x 2 weeks = 336 hours

Christmas
=======
4 days x 24 hours = 96 hours

You have total 2684 (assuming the times are right) = 30.64 %

DO you have any access on March Break ? Do you have any extended weekends for long weekends and PA days ? Do you get any time on Halloween?

Can you get more time on summer, Christmas, and for your weekends ? If you get Sunday overnights (as you do with Wednesdays) , March break, half of summer, half of Christmas, long weekends, etc, then you would be at 40%.

Last edited by trinton; 05-29-2017 at 09:34 PM.
Reply With Quote